Co. van de Shenzhenhxc Verlichting, Ltd

 

De grote Verlichting brengt u Gelukkige Zegen 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Dimmable LEIDENE Schemerlamp voor verkoop
Van goede kwaliteit Dimmable LEIDENE Schemerlamp voor verkoop
Koop dit kleine 3d licht van de eenhoornnacht. Mijn dochter houdt zeer van het. Zeer mooi. Deze lamp heeft vele functies. Er zijn vele kleuren om te veranderen. Er zijn ademhalingsgevolgen. Het kan de kleur automatisch veranderen. Zeer mooi nachtlicht.

—— Bruine Kate

Deze zijn groot voor gebruik met make-upspiegel, maar konden in om het even welke ruimte worden gebruikt u dimmable en helder licht, vooral rond een spiegel wilt. Ik zou adviseren.

—— Keara Sharman

De compacte makkelijk te gebruiken grootte, moet voor het onderhouden hebben De grote productliefde hoe het kan worden aangepast om naar te gaan sloeg van de muziek

—— Dominic Keith

Gebruikend dit op een boorinstallatie het werk nachtploeg. 3 dagen zonder het laden bij ongeveer volledig gebruik 6 uren elke nacht zal lopen. Zeer helder licht en herladen snel. Bedrieg slechts is het past niet zeer vast in een standaardbouwvakker opzetten ik moest band op het verpakken zodat zou het niet weg vallen. Ik zou dit zonder reserves adviseren. Een koopje.

—— Ringlitlicht

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd.

1 2 3
Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd. Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd. Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd.
verkoopbureau Conferentieruimte Onze Team

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Wereldwijd
Merken : Chalitgo
Aantal werknemers : 165~350
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%
U moet geen tekort aan leveranciers maar tekort aan providers hebben. Dank u zeer voor uw vertrouwen, zullen wij ons beste u beste steun doen geven. Oprecht hoop zijn wij niet alleen grote vennootschappen maar ook goede vrienden in de toekomst. Geniet van de zaken en geniet ook van het goede leven en vriendschap. Wens u en uw familiesgezondheid, geluk en houd van elke dag.

 

 

Co. van de Shenzhenhxc Verlichting, Ltd wordt gevestigd in LongHua-District, Shenzhen. Het is een uitvoerig verlichtingsbedrijf dat productie en verkoop samen integreert. Wij om alle producten niet te produceren maar werken nauw overal met grootste fabrikanten China samen, en verstrekken grote producten aan vele verkopers van de wens ebay aliexpress van Amazonië intensivly hoofdzakelijk voor lichtenreeks. wegens de reusachtige hoeveelheid, konden wij de beste prijs, snelle leveringstime& kwaliteitsborging van originele fabrieken direct worden. Wij moeten de meest geschikte great& betrouwbare leveranciers vinden om hen te helpen en te steunen om op ebay Amazonië te verkopen, wens, aliexpress platform met grote terugkoppeling. In ander woord, zijn wij de eigenlijke provider ook fabrikant van sommige punten zoals autolampen, koordlichten, 3d illusielamp…. 

 

In 2016 tot 2019 verlenen wij onderhand hoofdzakelijk de dienst aan veel Amazonië/Ebay/Wens/Aliexpress-verkopers in 3d de illusielamp van China.Take bijvoorbeeld, over 90% Amazonië geven opdracht de verkopers van de lamp tot hen van ons met over 95%-goed terugkoppelen tarief. Onze 3d quality&workmanship&safety lamp is NO1 onder alle 3d leveranciers van illusielampen. (Wij deden ooit de test en vergeleken van 10 verschillende leveranciers). De Tegeboorte van de website is toe te schrijven aan het superieure voordeel van onze integratie van hun beste verkopende producten op die verkoopplatform. Zeker hier eerste keer voor ons wholesales aan buitenlandse cliënten direct te verstrekken, veel betere prijs dan de kleinhandel van Amazonië.

 

Wij zijn grote vennootschappen van sommige professionele & hoogste lichtenfabrikanten op het verlichtingsgebied. Wij verstrekken zo allerlei 3d lamp van de illusienacht, speciaal flitslicht, de lichten van de ijdelheidsspiegel, LEIDENE koordlichten, gekenmerkte schemerlamp en de hoge lamp van de eindmijnbouw. De lichten van ons bedrijf zijn van hoogte - de kwaliteit, voltooit verscheidenheid, redelijke prijs, sterke sterkte, goed krediet, met de kenmerken van multi-verscheidenheidsbeheer en het principe van kleine winsten maar snelle omzet, en het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Wij verkopen over de hele wereld onze lampen! Wij hebben een goede reputatie in de industrie voor zijn voorraad op lange termijn, stabiele levering, hoge kostenprestaties en uitstekende naverkoopdienst gewonnen.

 

Ons team is zeer verantwoordelijk, vriendelijk en professioneel. Wij zullen u goede geluk en zaken in de toekomst nemen.

 

Wij zijn het beste maar niet het meest geschikt van uw leveranciers van van u. Welkom u om te proberen.

 

Contactgegevens
Shenzhen HXC Lighting Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Alisa Meng

Tel.: 8615989305939

Fax: 86-755-21033386

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)